در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من با موتور تصادف کردم و ۵۰ ۵۰ اعلام کردن من پام دچار شکستگی نازک نی و درشت نی شد و پلاتین گذاشتن ولی راننده روبرو که اونم موتور سوار بود چیزیش نشد و اینکه من گواهینامه ندارم ولی بیمه دارم خواستم ببینم دیه به من تعلق میگیره یا خیر اگر تعلق میگیره بهوچه صورت است.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... باتوجه به تقصیر مساوی دو طرف در حادثه طبق قانون 50 درصد خسارت شما بعهده ی طرف مقابل خواهد بود لذا از این بابت مشکلی نبوده و نصف دیات از بیمه گر طرف مقابل قابل دریافت است. ولی از بابت نصف دیگر که خودتان مقصر هستید متاسفانه طبق قانون پرداخت دیه از محل بیمه حوادث راننده به راننده ی مقصر حادثه که گواهینامه متناسب وسیله نقلیه ندارد امکانپذیر نیست.