در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام خدمت شما بزرگواران، من در تاریخ 20/5/96 تصادف کردم و پنجاه درصد خودم مقصر حادثم و در حکم دادگاه نوشته

  •  4فقره نیم صدم دیه کامل
  • 4 فقره یک صدم دیه کامل
  • 2 فقره یک صدم از سی ام دیه کامل

و شرکت بیمه به من میگه دیه شما 14میلیونه و نصف ان را پرداخت میکنم، خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید دیه با نرخ سال پیش حساب میشه و چقد هست، متشکرم

2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اگر بیمه نامه شما مشمول قانون جدید باشد 50درصد دیه متعلقه از بیمه نامه خودتان و 50 در صد از بیمه نامه طرف مقابل به نرخ روز محاسبه و پرداخت میشود