در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

چند روز پیش با یه موتور تصادف کردم که اتباع خارجی هستن و بصورت غیرمجاز وارد ایران شدن راننده موتور گواهینامه هم نداره و پلیس کروکی رو پنجاه_پنجاه اعلام کرده ایا دیه به راننده موتور تعلق میگیره؟؟؟

در ضمن تاریخ گواهینامه راننده ماشین و تاریخ معاینه فنی ماشین تموم شده ایا در پرداخت دیه از طرف شرکت بیمه تاثیرگذاره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... 1- به راننده ی مسبب حادثه که فاقد گواهینامه است دیه ای از محل بیمه حوادث راننده پرداخت نمیشود. ولی اگر راننده ی زیاندیده فاقد گواهینامه باشد بیمه گر راننده ی مقصر مکلف بپرداخت دیه میباشد.
2- پایان مدت اعتبار گواهینامه ی راننده و اتمام اعتبار معاینه فنی هیچ اثری در مراحل رسیدگی و پرداخت دیه از سوی بیمه گر یا صندوق نخواهد داشت.
(اتمام تاریخ اعتبار گواهینامه به معنای فقدان گواهینامه نمیباشد. )