در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
میخواستم سوار خودروم که در کنار خیابان پارک کرده بودم شوم،که ناگهان اتومبیلی، با من برخورد کرد و پام شکست...در این تصادف پنجاه به پنجاه شدیم(،گر چه که من عابر بودم)

اینجانب وقتی بیمارستان رفتم تحت درمان قرار گرفتم،و دکترا به من گفتن که  در اثر ضربه به پام دچار امبولی ریه شدهام،به دلیله پلاتینی که در ساق پام از قبل داشته بودم...به پیشنهاد دکترا من را انتقال دادن به بیمارستان خصوصی ،و سریعا مرا در ای سی یو بستری و پس از ی هفته ،که حالم بهتر شدبا تصمیم پزشکان ،دکتر ارتوپد پام رو جراحی کرد و پلاتین پامو در اوردن...

حال پزشک قانونی ۴ ماه طول درمان داده که   شکستگی نی درشت و جراحی پلاتین و ابزار...برایم گزارش و ادامه درمان داده.

دیه من به چه صورتی میشود.

بیمه چگونه و به چه مقدار دیه و به استناد به رای پزشک قانونی پرداخت میکند؟؟؟

ممنون اگه کامل توضیح و راهنمایی بفرمایید.با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

عابر پیاده تحت هر شرایطی بطور کامل دیه جراحاتش و صدماتش  وحتی فوتش پرداخت میشه. حتی اگر صددرصد مقصر سانحه هم باشه مطابق قانون جدید بیمه  تحت حمایت بیمه ثالث  است   .در مورد سانحه شما ۱۰۰درصد دیه شما ازجانب  بیمه گر طرف مقابل پرداخت میشه .

هزینه های پزشکی سوانح رانندگی هم چه در بیمارستان دولتی و چه غیر دولتی تحت درمان باشید رایگان است .

اگر از بابت هزینه های بیمارستان خصوصی متحمل هزینه شده اید میتونید از وزارت بهداشت و درمان مطالبه هزینه های پرداختی داشته باشید .