در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت اساتید

من قبلا اینجا سوال طرح کردم با راهنمایی شما مشکلم برطرف شد از جنبه عمومی تصادف منجر به فوت

اما الان بیمه میگه چون گواهینامه من جدید هست  از موقع واژگونی خودرو ۱۷روز از تاریخش نگذشته دیه مرحومو میدیم اما باید ضامن بیاری و دیه باید ریکاوری کنی تمام پرداختی برگردونی من تا اخر عمرمم کار کنم نمیتونم۳۰۸میلیون برگردونم راهی هست که بتونم ریکاوری انجام نگیره یا تا اخر اخرم باید برم زندان یه جونم تازه ازدواج کردم لطفا راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... با توجه به محدودیت های گواهینامه های جدید مانند ممنوعیت رانندگی به تنهایی تا سه ماه(باید بهمراه یک راننده با سابقه باشد)  یا ممنوعیت رانندگی در جاده های برون شهری تا یکسال و ...... متاسفانه عدم رعایت این ممنوعیت ها اغلب توسط رانندگان جوان منجر به سوانح رانندگی میگردد که خارج از تعهد بیمه گر یا صندوق بوده و پس پرداخت خسارت به زیاندیده باید بازیافت گردد

اما بر اساس بند پ ماده 15 قانون جدید بیمه شخص ثالث - در صورت فقدان گواهینامه راننده مقصر، بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت زیاندیده بدون هیچ شرط و اخذ تضمین  بوده و پس از آن میتواند به قائم مقامی زیاندیده جهت بازیافت به مقصر مراجعه کند.

البته در زمان بازیافت ملاحظات لازم در خصوص توانایی مالی مقصر باید مورد نظر قرار گیرد. پیشنهاد میکنم جهت راهنمایی ببیشتر در خصوص چگونگی بازیافت تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشید..