در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدربنده درتصادف فوت نمودن وراننده مقصرفاقد گواهینامه می باشد ولی دارای بیمه نامه شخص ثالث می باش حالا بعد از یکسال ازحادثه شرکت بیمه مربوطه خسارت را به زیاندیده پرداخت نمی کند وبه راننده مقصر گفته اند که با خانواده ما حرف بزند ومارا راضی کنند که نیمی از دیه را بگیریم ورضایت دهیم چون شرکت بیمه فقط نیمی از دیه را پرداخت میکند

حالا میخواستیم بدانیم آیا واقعا شرکت های بیمه گر قانوناً می توانند نیمی از دیه را پرداخت نمایند ومابقی را برعهده خود راننده بگزارند !؟فقط بخاطرنداششتن گواهینامه راننده مقصر و دیگر اینکه دلیل این حرف وخواسته شرکت بیمه ممکن است چه باشد؟!

ممنون اگر راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... طبق بند پ ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث در صورت فقدان گواهینامه راننده مقصر ، بیمه گر مکلف بپرداخت خسارت زیاندیده بدون شرط و اخذ تضمین میباشد. و پس از آن میتواند جهت بازیافت به راننده مقصر مراجعه نماید.
کسر هر میزانی از خسارت خلاف قانون بوده و حتی رضایت اخذ شده از زیاندیده در این حالت بلااثر میباشد.