در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده یک تصادف جرحی ماشین با عابر داشتم. برای تکمیل مدارک در کلانتری و ارسال پرونده به دادسرا برای ترخیص ماشین گفتند باید روگرفت پرونده پزشکی مصدوم را بگیرم ببرم پزشک قانونی. ولی همراه مصدوم بنده را تهدید کردند و نمیتوانم برم بیمارستان.
از طرفی اقوام مصدوم گفتند خودشون پرونده رو میبرن پزشک قانونی. میخواستم بدونم اگر مصدوم بخواهد اذیت کند و جواب پزشک قانونی رو به کلانتری ندهد چه کار میتونم بکنم؟ برای ارسال پرونده به دادسرا بدون دسترسی به پرونده مصدوم چکار میتونم بکنم؟ کلانتری هم میگوید باید پرونده پزشکی مصدوم حتما باشد. با تشکر از راهنماییتون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

اگر زیاندیده در دادسرا علیه شما طرح شکابت کرده باشد و بازپرس بیمه نامه شما را که در حکم وثیقه است قبول کرده باشد میتوانید درخواست رفع توقیف و آزادی خودرو را از قاضی بخواهید