در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
چراغ چهار زمانه چهارراه برایم سبز شد خودرو چندمی بودم وقتی قصد عبور از چهارراه داشتم میخواستم مستقیم برم موتوری از سمت روبروی من چراغ قرمز را رو کرد و قصد گردش به چپ و عبور از جلوی من را داشت.ترمز کشیدم و به سمت راست متمایل شدم که جلوگیری بشه ولی برخورد کردم.موتوری با سرنشینش زمین خوردن.راننده موتور طبق کروکی پلیس مقصر شد.

حال میخواهم برای آزادی خودروام اقدام کنم و بعد برای گرفتن خسارتم و از کار افتادگی و بقیه ی مطالباتم اقدام کنم.گفتنیست موتوری گواهینامه بیمه نامه و کلا مدارک ندارد.لطفا راهنماییم کنید. که
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... طبق قانون رفع توقیف وسایل نقلیه پس از اتمام بازجویی طرفین توسط بازپرس و ارسال پرونده به دادگاه با دستور قاضی و درخواست طرفین ممکن میباشد.

فقدان گواهینامه ی راننده مقصر مانع از گرفتن خسارت شما نخواهد شد شما میتوانید همزمان از مقصر و صندوق تامین خسارتهای جانی شکایت کرده و دیه و ارش خود را دریافت کنید. لکن خسارت مالی وارده هم فقط توسط راننده مقصر قابل جبران است.