در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اگه راننده موتوری شکایت نکرده باشه چی؟

اصالت بیمه م کامله امکانش هست نتونم ماشینو ترخیص کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر  شما

اگر راننده مقابل شکایت نمی داشت باید سر صحنه میگفت که شکایت نداره و سازش میکردید و وسایل نقلیه توقیف نمیشد. الان هم اگر نمیاد ممکنه در حال درمان در بیمارستان باشه . شما میتونید باهاش تماس بگیرید و ازش بخواهید اگر شاکی است اعلام شکایت کنه تا با توجه به تقصیر شما بیمه نامه تون بعنوان وثیقه اخذ و دستور  رفع توقیف خودرو داده بشه

اگر هم که شکایت نداره اعلام رضایت در کلانتری در پرونده درج و خدمت مقام محترم قضایی جهت دستور ترخیص خودرو تقدیم بشه