در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من راننده یک ماشین هستم ۲۹اسفند تصادف داشتم با یک موتور افسر منو مقصر دونسته تصادف جرحی بود راننده موتور سیکلت فقط زخمی شده

میخواستم قانون و مراحل ترخیص ماشین بدون رضایت موتور سوار به چ صورت است؟و اینکه قاضی ضامن میخواد؟

اصالت بیمه و کورکی افسر همه چی رو گرفتم پروندم الان کلانتریه هردفه به کلانتری مراجعه میکنم میگن فردا بیا..خستم کردن
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

برای ترخیص خودرو شما نیاز به طرح شکایت زیاندیده و قبول بیمه نامه بعنوان و‌ثیقه توسط دادسراست .

ضمنا اگر برای ارسال پرونده به دادسرا ساعت ۷.۵صبح کلانتری تشریف داشته باشید پرونده تون همان روز ارسال خواهد شد