در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلامی مجدد،

من ماشینمو دارم از پارکینگ که به علت تصادف خسارتی که بعداز 28روز شاید ثبت رسمی بشه میخوام ترخیص کنم،نمیدونم تو کجا باید ببرم نشون بدم یه عکسی یه مدرکی دست این دولت باشه که من اثرات تصادف روی ماشینم نشون میده درحده یه سر گلگیره ولی زیان دیده کلاهبرداری نموده و ماشین رو از وسط کاپوت اومذه سمت راست و وسط صدوق زده ترکونده تا پول بیشتر و افت قیمت بیشتر بگیره،

الان میخوام ماشینمو درستش کنم جایی هست نشون بدم تا بعدها برام دردسرنشه؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... دو حالت متصور است :

حالت اول : اگر سانحه رانندگی از نوع غیر جرحی و بدون گزارش کروکی باشد طبق قانون برای پرداخت خسارت به زیاندیده طرفین بطور همزمان باید با خودرو به شرکت بیمه گر مراجعه و تشکیل پرونده بدهند که در اینصورت کارشناس بیمه شخصاً نسبت بازسازی صحنه و بررسی اصالت حادثه و نقاط آسیب دیده اعلام نظر مینماید.

حالت دوم : اگر حادثه غیر جرحی بوده و یا دارای گزارش و کروکی ترسیمی توسط پلیس باشد طبیعتاً نحوه برخورد و ریز کلیه نقاط آسیب دیده طرفین حادثه در کروکی قید گردیده و کارشناس بیمه گر باستناد آن بازدید را انجام و در صورت تطبیق موارد خسارت با کروکی خسارت پرداخت خواهد شد.