در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید،

من چندوقت پیش یه پراید زدش و در رفت،تا اومدم بگیرمش منو از جاده منحرف کرد به لاین کندرو تا اومدم بیام تند رو گرفت سمت من،منم خوردم به گلگیر سمت شاگردش تا اومدم پایین چوب کشید،منم از ترس اینکه نصف نشم دررفتم افتاد دنبالم تو جاده خلاصه تو ترافیک جا موندش.شانس منم شبش بخاطر الودگی صوتی ماشینم رفت پارکینگ،طرف شکایت کرده سمت شاگرد و صندوق عقب و کاپوتش رو ترکونده بود تو کلانتری دیدم،شانس من پسرش پلیس اجتماعی هستش منو تهدید به زندان و.... میکرد.2تا زخمی هم اورده بود میگفت مسافر ماشینش بودن،همه اینا هیچ کارشناس بیمه میتونه تشخیص بده شدت خسارت رو؟ماشین من رو هم نگاه میکنه؟چون ماشین من سر گلگیرش خوردگیش هستش،اگه نگاه نکنه شاهدی ندارم از صحنه تصادف چه بلایی سرم میادش؟

مربوط به این سوال: برای اثبات ادعای دروغین راننده مقابل مبنی بر فرار مقصر حادثه از صحنه تصادف چه باید کرد ؟

1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

شرکتهای بیمه بعد از تکمیل پرونده موظف به پرداخت خسارت هستند به عبارتی تکمیل پرونده و اینکه چه کسی از شما دو نفر مقصر حادثه بوده است و یا سایر سوالات به عهده شماست