در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،اگه زیان دیده درخواست کارشناس کند ماشین مقصر هم یازدید میشود یا نه همینجوری یه قیمت میده؟اگر بازدید صورت بگیرد و زیان دیده صحنه سازی اش برای دریافت خسارت و افت قیمت رو شود،خواب ماشین مقصر در پارکینگ و مدتی که الاف شده رو باید بپردازد یا خیر؟ایا در این شرایط راننده مقصر باید از  زیان دیده که قصدش کلاهبرداری از بیمه و ضارب بوده چه شکایتی کند؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... انتخاب و اعلام نظر کارشناس بر اساس نوع درخواست کارشناسی میباشد یعنی اگر موضوع تامین دلیل و برآورد خسارت باشد نیازی به بازدید از خودروی مقصر ندارد. اما اگر درخواست کارشناسی در خصوص درصد قصور و یا علل حادثه باشد هردو خودرو بازدید و بازسازی صحنه انجام میشود.