در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام

سوال اول

اگر بعد از قطعي شده راي دادگاه مقصر تصادف از انجام امور بيمه براي پرداخت خسارت به زيانديده امتناع كند ادامه كار به چه صورت ميشود (زيانديده چه كاري بايد انجام بدهد)؟

سوال دوم

بعد از قطعي شدن راي دادگاه حدوداً چند روز زمان ميبرد پرونده توسط مقصر حادثه در شركت بيمه تشكيل شود ؟

سوال سوم

ايا شركت بيمه ميتواند به راي صادر شده در دادگاه اعتراض كند براي پرداخت نكردن ديه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حتی اگر مقصر حادثه در جلسه دادگاه حاضر نشود، باز هم جبران خسارت بر عهده بیمه گر است و این موضوع تاثیری در پرداخت یا عدم پرداخت خسارت ندارد.

زمان دادرسی از یک شعبه به شعبه دیگر و از یک قاضی به قاضی دیگر متفاوت است. نمی توان زمان دقیقی برای آن مشخص نمود.