در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت شما.

ما با یه نفر تصادف کردیم اون مقصر بود.پلیس کارت و بیمه ی اون رو به ما داد و کارت ماشین مارو به اون. این طرف گفت من از جیب میدم ما بردیم نمایندگی نمایندگی میگه 6.500.000 هزینه تعمیر هستش حالا این اقا خودشم اونجا بود توو نمایندگی میگه اگر جایی که من میگم بیاین هزینه رو میدم وگرنه هیچ پولیم نمیدم. داره اذیت میکنه. میخواستم ببینم چه راهی رو میتونم برم. پیش پلیسم رفتیم بهمون کروکی و گزارش نداد و سقف بیمه مقصر هر خسارت 7.000.000 تومان هست ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
سلام  وقت بخیر

دوست عزیز  شما با مراجعه به شوای حل اختلاف میتونید  حکم توقیف خودرو مورد نظر بگیرین  در شورا درخواست  کروکی فرضی که  توسط کارشناسان شورا ترسیم میشه  بدین   که با کروکی فرضی  میتوانید  در شکت بیمه  درخواست  تشکیل پرونه انجام بدین

در روند پرونده  طی ابلاغیه  به مقصر حادثه احضار میشه    و شما میتوانی  تمامی هزینه های شکایت و ضرر و زیان خود را مطالبه فرمایید