در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

میزان خسارت پرداختی از سوی شرکت های بیمه گزار به مصدومی که از سوی پزشکی قانونی مشمول چند دیه کامل شده چقدر است؟

این که گفته می شود بیمه فقط یک دیه را تقبّل می کند صحیح است؟

اینجانب هم اکنون طول درمان را طی می کنم ، در تصادف ، مشمول چند دیه کامل شده ام . نگرانی ام این است که به حقوق کاملم نرسم.

متشکرم از راهنمائی هایتان

خداقوت
3 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام

جای نگرانی نیست . چون مطابق قانون شخص ثالث مصوب ۱۳۸۷ و ۱۳۹۵ پرداخت تعدد دیات برعهده شرکت بیمه گر می باشد