در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
سلام خسته نباشید

پرونده تصادفی داشتیم 32 روز قبل رفت برای بیمه دیروزم از طرف بیمه ایران پیامک اومد مبنی بر این که پرونده به شماره فلان درشرکت سهامی بیمه ایران تشکیل گردید.

میخام بدونم بعد از این زمان کی واریز میکنن دیه رو با توجه به اینکه 32 روز قبل پرونده رفته بیمه اتومیل شده

ممنون وتشکر....
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

جهت پرداخت خسارت از شما مدارکی اخذ میشه . اگر مدارکتون ناقص هست  اونارو تکمیل کنید .

باتوجه به ق بیمه ثالث ۹۵ شرکت بیمه ظرف ۲۰ روز از قطعیت رای دادگاه موظف به پرداخت دیه میباشد