در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام مراحل پزشک قانونی و طول درمانم تموم شده کیفر خواست صادر شده بیست و هفتم خرداد 97 نوبت دادگاه دادند میخواستم ببینم چقدر دیگه زمان میبره تا بیمه دیه منو بده؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

پس از صدور رای قطعی صادر شده توسط دادگاه و ابلاغ آن به شرکت بیمه چنانچه مدارک پرونده شما در شرکت بیمه تکمیل باشد شرکت بیمه موظف است ظرف مدت 15 روز دیه شما را پرداخت نمایند(ماده 31 قانون شخص ثالث)