در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

باتوجه به اینکه مدارک مورد نیاز بیمه برای دریافت خسارت به شرکت بیمه تحویل داده شده و بیمه از پرداخت خسارت سر باز می زند و طبق راهنمایی های کارشناسان محترم بید برگ اعلام کردند بایستی علیه شرکت بیمه اظهار نامه برای تاخیر در پرداخت ثبت کنیم می خواستم بدانم مراحل ثبت اظهار نامه چیست وبه کجا مراجعه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... ارسال اظهارنامه قبل از پرداخت خسارت باید با موضوع درخواست اقدام بیمه گر به تعهداتش طبق رای صادره و در مهلت قانونی باشد و موضوع اخذ جریمه بعلت تاخیر در پرداخت صرفاً جهت تذکر قانونی بمنظور تسریع در پرداخت خسارت می بایست در متن اظهارنامه نوشته شود. چراکه شما قبل از پرداخت اصل خسارت امکان محاسبه میزان جریمه و  تقاضای آن را ندارید.

برای تنظیم اظهارنامه نیز میتوانید به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی و یا واحد اظهارنامه در دادگستری مراجعه کنید.

در صورت نیاز به مشاوره تقاضای مشاوره تلفنی ثبت نمائید تا نسبت به شرایط پرونده مشاوره تخصصی تر دریافت کنید.