در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.من در مورخه 97/1/19رضایت محضری بابت پرداخت دیه دادم.به ما گفتن پرونده میره تهران از اونجا پرداخت میشه.الان بعد دو هفته زنگ زدم تهران میگن پرونده نیومده.به شعبه تبریز هم میرم میگن ما فرستادیم.الان من چیکار باید بکنم.لطفا راهنماییم بکنید.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

از تاربخ ۲۰ روز پس از ابلاغ رای دادگاه رای قطعی شده وشما تا ۱۵ روز مهلت تشکیل پرونده خسارت دارید .بعد از تکمیل پرونده بیمه گر ظرف مهلت ۲۰روز باید خسارت را بپردازد . درغیر اینصورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت به نیم درهزار دیه در حق شما جریمه میشود . برای اینکه زودتر دیه رو بگیرید از طریق اظهارنامه مراتب مطالبه و جریمه اون رو به اطلاع بیمه گر برسونید . حتما برای شما کارساز میگردد