در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با درود و وقت به خیر...

ببخشید در صورتی که تاریخ حادثه 18 خرداد 93 بوده باشه و پرونده خسارت در مرداد 97 تکمیل شده باشه و حکم قطعی دادگاه اومده باشه و با این حال در پرداخت خسارت تاخیر داشته باشه، برای این پرونده جریمه دیرکرد تعلق میگیره؟

ممنونم میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق مواد 31 و 32 ملاک عمل برای تعلق جریمه مازاد بر خسارت حداکثر 15 روز پس از تکمیل پرونده و 20 روز پس از قطعیت رای دادگاه میباشد. لذا در صورتیکه پرونده ی شما در سال 97 تکمیل شده است و اکنون نیز بیش از 20 روز از زمان قطعیت رای و تکمیل پرونده گذشته است مازاد بر این ایام شما پس از پرداخت میتوانید درخواست پرداخت جریمه نمائید.

لذا تاریخ حادثه و مدت رسیدگی به پرونده در دادگاه، هیچ ارتباطی به مبحث پرداخت جریمه توسط بیمه گر ندارد.