در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در سال 93 ماه حرام تصادف منجر به فوت مسافر مینی بوس بوده ودادگاه اواخر سال 96 رای صادر کرده والان سال 97  هنوز از طرف بیمه ایران دیه پرداخت نشده حالا برای گرفتن دیه و دیر کرد چکار باید کرد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

لطفا سوالتان را واضح تر مطرح نمایید از جمله تاریخ صدور رای بدوی

تاریخ قطعیت رای

تاریخ ابلاغ

هر رای قطعی شده به شرکت بیمه ابلاغ شود شرکت بیمه موظف است پس از تکمیل پرونده 15 روزه نسبت به پرداخت دیه بر اساس نرخ سال تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت نماید