در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

.حدودهفت ماه ازحکم قطعی دادگاه میگذره وتازه چندروزمونده به سال جدیدمیخوادپرداخت کنه،میخوواستم بدونم میشه واسه دیرکرداین چند ماه شکایت کرد .قانون تواین مواقع چی میگه....
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

مطابق ماده ۳۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ درصورت استنکاف بیمه گر از پرداخت دیه بعداز قطعیت حکم دادگاه به ماخذ نیم درهزار مبلغ دیه محکوم و جریمه خواهد شد