در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

42 روز هست که بنده تمام مدارک رو تحویل صندوق تامین خسارتهای بدنی دادم.

دو روز قبل که رفتم برای پیگیری پرونده، گفتن دیه پرداخت شده.

امروز به دادگستری رفتم و گفتن هنوز فیش بذای ما ارسال نشده.

چه مدت طول میکشه تا فیش به دستشون برسه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

شما برای اینکه مطمئن بشید که دیه به حساب دادگستری واریز شده رسید واریزی رو از صندوق تامین مطالبه کنید و ازش فتو بگیرید و اون رو مستند به دادگستری ارائه کنید .

ازاین طریق هم دیه رو رهگیری کردید هم باستناد اون رسید باعث جلوگیری از تاخیر در پرداخت میشید