در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
تصادفی داشتم که راننده مقصر صدرصد شد خسارت خودرو را گرفتم ولی پرونده جرحی هنوز ادامه داره و کیفر خواست صادر شده بیست و هفتم نوبت دادگاه دارم ظاهرا راننده قصد اومدن به دادگاه وهمکاری رو نداره با توجه به اینکه خسارت خودرو رو گرفتم آیا حضور راننده مقصر در دادگاه وبیمه الزامیست اگر نیاید روند پرونده چگونه میشود؟ بیمه قبول میکند بدون راننده پرداخت کند؟(مدارک را بابت خسارت خودرو داده و بنده خسارت دیافت کردم)
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... حضور مقصر در دادگاه شاید موجب تخفیف در جزای عمومی ایشان شود ولی عدم حضورش هیچ تاثیری در روند پرونده ندارد و دادگاه طبق مستندات موجود رای را صادر و بیمه گر نیز ملزم به پرداخت خسارت جرحی طبق رای قطعی صادره میباشد.