در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام نمونه سوال خودم رو دیدم که جواب داده بودید ولی سوالی که پرسیده شده بود مال سال ۹۵ بوده الان تصادف کردم ماشینم بیمه تموم شده بود .در قانون جدید بیمه خسارت رو میده یا از صندوق باید استفاده کنم مقصر من بودم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما و مصدومین حادثه دارم

باستناد ماده ۲۱ قانون جدید در صورت فقدان یا انقضاء بیمه نامه صندوق بدون اخذ تضمین خسارت زیاندیده را پراخت میکند و چون در ماده ۲۵ بند دوم تصریح شده که در صورت انقضا یا فقدان بیمه نامه خسارت پرداخت و بعدا لز مسبب حادثه تمام یابخشی از آن را ریکاوری میکند