در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تاکسی ای رو از کسی قرض گرفته ام که صاحب تاکسی کارنامه داره ولی من ندارم.آیا بیمه دلیلی برای منع پرداخت خسارت تو تصادفی که من مقصرم داره؟
اصن نداشتن کارنامه تاکسیرانی دلیلی میشه که بیمه خسارت نده؟
آیا با این که من مقصر نباشم میتونم خسارت بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام .

اگر در گواهینامه شما منعی برای خودروی مسافربر وجود نداشته باشد هیچ مشکلی پیش نمی آید.

حتی اگر گواهینامه شما محدودیتی برای رانندگی با خودروی مسافر بر داشته باشد، خسارت وارده به اشخاص ثالث از طرف شرکت بیمه جبران می شود ولی شرکت بیمه می تواند تمام یا بخشی از خسارتی را که به شخص ثالث پرداخت کرده از راننده مقصر بازیافت کند.

خسارت وارده به خود راننده، قابل پرداخت نیست.