در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگه راننده تاکسی باشی وکارنامه نداشته باشی تصادف منجربه جرح یا شکستگی پیش بیاد که راننده تاکسی مقصر باشه بیمه بهش تعلق میگیره یانه متشکرم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
؟
(ماده 4 مصوب هيئت دولت 29/03/1392 )
طبق قوانين در صورتي يك شخص مجاز با رانندگي با يك وسيله نقليه عمومي خواهد بود كه آن راننده داراي پروانه يا كارنامه كار باشد و از طرفي استناد به ماده 6 قانون بيمه اجباري يكي از دلايلي كه مي توان خسارت را بازيافت نمود فاقد گواهينامه بودن یا عدم تناسب گواهینامه مسبب حادثه مي باشد و اين ماده اشاره اي به نداشتن پروانه يا كارنامه نشده است و با اين تفاسير ماده 4 مصوب هيئت دولت صححه بر اين موضوع داشته و صراحتاً اعلام نموده كه نداشتن كارنامه تاكسيراني به منزله فاقد گواهينامه نخواهد بود.