در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده با موتور تصادف کردم که الان بعد از صدور حکم دادگاه بنده مقصر و باید بیمه خسارت طرف مقابل رو پرداخت کنه که الان میگن باید ۲۰۵درصدش رو من پرداخت کنم تا بتونه طرف مقابل دیه رو بگیره منم هنوز شرایط پرداخت اون مقدار پول رو ندارم و طرف مقابل هم کوتاه بیا نیست .بیمه هم پول نمیده بهش الان هم طرف مقابل من تهدید به شکایت میکنه میخوام بدونم آیا بیمه کارش قانونیه ؟ و اگه من اون پول جریمه رو ندم طرف مقابل چیکار میتونه کنه ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... مطابق ماده ۱۴ قانون بیمه اجباری شخص ثالث بیمه گر مکلف است خسارت زیاندیده را بدون شرط واخذ تضمین پرداخت نماید و پس از آن میتواند جهت دریافت  ۲/۵ درصد به مقصر مراجعه کند.

درصورت تاخیر بیمه گر در پرداخت زیاندیده میتواند درخواست جریمه تاخیر را از شرکت بیمه بکند. لذا شکایت نیاز نبوده و هر دوطرف باستناد این مواد قانونی و یادآوری آن به بیمه گر درخواست پرداخت خسارت را بکنید. اینها بهانه ای بیش نیست.