در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

با تشکر از مطالب مفیدتون

میخواستم بدونم در صورت عدم پرداخت 2.5 درصد جریمه دیه در تصادف جرحی به بیمه چی میشه؟ و اگر پلیس منو جریمه نکرده باشه آیا بازم مصداق تخلف حادثه ساز هست؟با توجه به اینکه من در هنگام گردش به راست متصادف داشتم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... پرداخت 2/5 درصد از کل خسارت توسط مقصر حادثه در مواردی است شامل تخلفات حادثه ساز باشد. که تخلف شما از این نوع است. لکن بیمه گر میتواند بعد از پرداخت کل خسارت جهت بازیافت این میزان به شما مراجعه و اقدام حقوقی انجام دهد.