در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .چهار نفر در ثانحه تصادف دچار مصدومیت شدیم .با توجه به اینکه راننده مقصر فوت کرد توسط دادسرا قرار نهایی موقوفی تعقیب صادر  گردید .سه نفر از مجروحین طول درمان به پایان رسیده و دیه آنها توسط پزشکی قانونی اعلام شده اما یک نفر دیگر با توجه به اینکه طول درمانش  به طول می انجامد .آیا خسارت سه نفر پرداخت خواهد شد یا بیمه منتظر خواهد شد تا نظریه نهایی پزشکی قانونی برای نفر چهارم اعلان شود و بعد اقدام به پرداخت دیه می نماید ؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرروی سلامتی برای شما دارم

باید تمام مصدومین در یک رای تعیین تکلیف شوند و باید منتظر پایان طول درمان نفر چهارم باشید