در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام راننده خودروی مقصر حادثه در دم فوت کرده و ما حداکثر تا یک ماه تمام مدارک مورد نیاز را به بیمه تحویل دادیم حادثه در سال ۹۶ بوده اما تا امسال رای دادگاه صادر نشده و پرونده در نوبت برای صدور حکم هست شرکت بیمه هم اعلام کرده که بدون رای دادگاه خسارت را پردخت نمیکنه. میخواستم بپرسم بعد از صدور رای دیه باید به نرخ روز پرداخت بشه یا همون سقف تعهد بیمه نامه پرداخت میشه؟ بیمه میگه ما فقط سقف تعهد پرداخت میکنیم و این تاخییر از سمت دادگاه بوجود امده نه ما پس بصورت نرخ روز پرداخت نمیکنیم
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... بر اساس آیین نامه اجرایی ماده ۳ قانون بیمه شخص ثالث دیه فوت راننده مسبب حادثه با ارائه مدارک مربوطه شامل کروکی.-گزارش انتظامی- گواهینامه متناسب - پرونده بیمارستانی- گزارش معاینه جسدتوسط پزشکی قانونی- گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت - لذا ضرورتی  برای صدور رای دادگاه درخصوص دیه راننده مسبب حادثه وجود ندارد و شرکت بیمه مکلف بپرداخت تا ۲۰ روز پس از تکمیل پرونده میباشد.

تنها سند قضایی مورد نیاز بیمه میتواند فقط قرار منع تعقیب راننده مقصر به جهت فوتش میباشد.