در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،

درخواست علی الحساب از بیمه کردم. رفته بودم بیمه خسارت موتورمو بگیرم که بهم گفتن باید ۲.۵ درصد خسارتو مقصر بده ولی هرچی زنگ زدم پیداش نکردم و از جیب خودم پرداخت کردم، بهم گفتن که واسه گرفتن دیه هم باید ۲.۵ درصدشو مقصر فیش بگیره واریز کنه، اگه اونموقه هم پیداش نشه تکلیف چیه؟ چیکار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

این مطلبی که عنوان میفرمایید از تاسیسات جدید شرکت های بیمه است و هیج مبنای قاتونی ندارد .

مستفاد از ماده ۱۴ که به صراخت در مورد خسارات ناشی از ارتکاب تخلف حادثه ساز راننده مسبب ذکر شده بدون اخذ تضمین خسارت زیاندیده پرداخت شود .