در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من برای گرفتن دیه علی الحساب تقاضا دادم، امروز بیمه بودم برای گرفتن خسارت موتورم ، بعد از حساب کردن خسارت بهم گفتن که مقصر حادثه باید بیاد و ۲.۵ درصد مبلغ خسارت رو پرداخت کنه و بعد خسارتو بهت بدیم، منم هرچی زنگ زدم مقصر حادثه جواب نداد و من از جیب خودم پرداخت کردم، در مورد دیه هم گفتند که فرد مقصر باید ۲.۵ درصد مبلغ دیه رو پرداخت کنه و بعد مبلغ دیه رو بهت پرداخت کنین، میخوام بدونم در اینصورت من باید چکار کنم؟ اگر اون طرف مقصر نیاد من باز باید خودم این مبلغو بدم؟ چیکار میتونم بکنم اگه نیاد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

شرکت بیمه موظف است خسارت زیاندیده را بپردازد و حق گرفتن تضمین یا گروکشی را ندارد .ماده ۱۴ ق ب ث۹۵

همچنین در قانون بیمه ۱۳۱۶ماده ۳۰ تصریح شده بیمه به قائم مقامی از طرف زیاندیده میتونه به مقصر حادثه جهت اخذ مبالغ پرداختی مراجعه کنه . جایی از مسئولیت زیاندیده چیزی  عنوان نشده

حالا شما پرداخت کردید چطوری میخاین از مقصر پس بگیرید ‌. بیمه که به پولش رسیده ، این پول هم بعنوان جریمه است و هیچ موقع دادگاه به نفع شما رای نمیده چطوری میخای اثبات کنی ؟