در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ضمن عرض سلام و آرزوی توفیق روز افزون برای شما حقوق دانان زحمت کش و عزیز.
خدمت شما که عرض شود در تصادفی که منجر به شکستگی قسمت بالای ران بنده شد بعد از گرفتن عکس و تصمیم نهایی جراح تصمیم بر این شد که به ناچار مفصل لگن با پروتز مصنوعی تعویض و قسمت استخوان بالای ران از بدن خارج و با پروتز مصنوعی به مفصل تعویض شده لگن وصل شود.

 الان سوال من اینه که با توجه به آسیب ندیدن لگن در تصادف آیا الان که آسیب دیده بازم دیه به لگن تعلق میگیره یعنی بیمه قبول میکنه. پزشک قانونی ۱۵ درصد ارش برای لگن قائل شده قاضی هم تایید کرده و حکم قطعی شده.

الان نگرانی من از قبول نکردن شرکت بیمه هست. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی و سلامت جناب محمد حکمتی
دادگاه چیزی رو حکم قطعی میکنه که پزشکی قانونی از معاینات تشخیص داده و بعد از طول درمان براتون تعیین کردبیمه گرهم در ایفای تعهدات خودش ملاک رو حکم قطعی دادگاه میدونه وبیشتر  از اون نمیده .
چون فرمودید ۱۵ درصد  رقمی که به شما تعلق میگیره ۳۱۵۰۰۰۰۰تومان است . مراقب باشید کمتر نگیرید