در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

دیه زخم دامیه روی صورت و کبودی پلک تحتانی روی هم چقدر می باشد؟ واینکه عمد یا غیرعمد بودن حادثه توسط ضارب در دیه تاثیر گذار است؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه جراحات شما ۲.۳ دو و سه دهم درصد دیه کامل معادل ۴میلیون و ۸۳۰هزارتومان است .

در صورت اثبات عمد راننده مسبب حادثه که یکی از موارد مُعنوَن در ماده ۱۵ ق ب ث ۹۵ میباشد، بیمه گر بدون دریافت هیچ تضمینی خسارت زیاندیده را پرداخت میکند و سپس از راننده مسبب حادثه تمام یا بخشی از مبلغ خسارت را ریکاوری (بازیافت) میکند

اثبات عمد راننده بر عهده مدعی است

عمد راننده در میزان دیه هیچ تاثیری ندارد