در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.اگر کسی بخاطر تصادف با خودرو فوت کند به چه طریق میشود بازماندگان متوفی از راننده فاقد گواهینامه و فاقد بیمه دیه دریافت کنند.راننده معتاد بوده و از لحاظ مالی بسیار ضعیف میباشد.صندوقی وجود دارد یا راهی وجود دارد که به دیه برسند؟ممنونم از راهنماییتون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

برای مرحوم غفران الهی و برای بازماندگان ارزوی سلامتی و صبر دارم

بله صندوق تامین خسارات جانی موظف است بدون اخذ تضمین از راننده مقصر فاقد بیمه دیه متوفی را پرداخت و بعدا از راننده مقصر بخشی یا تمام انرا ریکاوری کند

صندوق موظف است پس از قطعیت رای دادگاه ظرف ۲۰روز از تشکیل پرونده در صندوق دیه را واریز نماید