در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پس یعنی از کل دیه ۲۵ درصدش بهم پرداخت میشه یا اصلاً هیچ مبلغی بعنوان دیه شاملم نمیشه؟اگه دیه شامل نمیشد چرا منو به پزشکی قانونی برای تایین میزان جراحت فرستادن؟ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم بالاخره چیزی میدن یا نه...خیلی سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

همونطور که قبلا عرض کردم ۲۵ درصد دیه شما در مسئولیت راننده طرف مقابل است و ۷۵ درصد دیگر را باید از طریق بیمه حوادث راننده مسبب دریافت کنید که بعلت فقدان گواهینامه از آن محروم شده اید .

اکه میشه کروکی حادثه رو برام تلگرام کنید شاید بتونم کمکی بکنم