در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من بیستم این ماه با یه موتری تصادف کرده ام البته چیزی نشد خدا رو شکر پاهاش یه ذره کوفتگی داره الانم می گه در رفته من مقصر شناخته شدم . من تمام کارهای گواهینامه ام کرده قبول شدم گواهینامه ام تایید شده 13 /5 از طریق یه دوستی تو راهور بهم گفتن که 15/ 5 گواهینامه ات چاپ شده .

ایا من گواهینامه دار محسوب می شم که خسارت رو بیمه بده یا خیر خسارت به موتورش وارد شده ولی بیمه دارم ایا بیمه کمک می کنه برای پرداخت خسارت .

اگر هم چاپ نشده باشه ولی گواهینامه تایید شده بازم من گواهینامه دار محسوب می شم یا خیر
برای پرداخت خسارت پولی ندارم بدم بیکارم بیمه کمک می کنه
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، زمانی که شما به شرکت بیمه گر مراجعه نمودید از کارشناس شرکت بیمه گر درخواست نمایید که با اعلام مشخصات گواهینامه شما را از راهنمایی و رانندگی دریافت نماید اگر درسامانه دایره صدور گواهینامه ، مشخصات شما درج شده باشد و تاریخ ثبت قبل حادثه باشد شرکت بیمه گر خسارت شما را پرداخت می نماید و اگر بعد از حادثه باشد شرکت بیمه گر مطابق ماده 15قانون شخص ثالث مصوب 1395 خسارت را پرداخت و بعد از پرداخت جهت وصول خسارت پرداخت شده به شما مراجعه می نماید .