در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشین.طبق فرمایش یکی از وکلای سایت بیمه موظفه پس از دریافت مدارک زیان دیده ظرف مدت ۲۰روز دیه را پرداخت کنه.یکی از وکلا گفته اگه پرداخت انجام نشه میتونیم به ازای هر روز که تاخیر میخوره خسارت دریافت کنیم.ایا صحت داره این موضوع؟؟و روش ای کار چجوریه از کجا باید شکایت و اقدام کرد؟؟لطفا کامل راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

مطلبی که شما از زبان همکاران بنده فرمودید نص صریح قانون در ماده ۳۲ و ۳۳ قانون بیمه ثالث مصوب ۹۵ هست که میفرماید

بیمه گر مکلف است پس از ۲۰ روز از قطعیت حکم دادگاه مبلغ خسارت را به زیاندیده یا ورثه قانونی وی بدهد . درصورت عدم مراجعه زیاندیده ددر مهلت ۲۰ روزه باید  خسارت نزد صندوق دادگستری امانت بماند

درصورت کامل بودن مدارک هرگونه تاخیری پس از مهلت مذکور به ازای هر روز تاخیر مبلغ نیم درهزار دیه جریمه تاخیر تادیه بیمه گر میباشد .

اما برای مطالبه این خسارت  شما در شورای حل اختلاف یا دادگاه عمومی طرح دعوا کرده و باستناد مادتین مُعَنوَن در ابتدای پاسخ مطالبه خسارت تاخیر تادیه ناشی از تخطی از ایفای تعهدات قانونی رو به قاضی تقدیم کنید