در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام طیق فروشگاهی که داریم و با توجه به اینکه چندین نفر در این فروشگاه از لحاظ فروش حضوری و ثبت فروش اینترنتی مشغول به کار هستیم میخواهیم به عنوان یک شرکت در سامانه جمهوری اسلامی ایران ثبت کنیم

بعد از ثبت شرکت ایا امکان پرداخت حق بیمه کارمندان و اعضا را شامل میشود؟ و اگر میشود هزینه ماهیانه پرداخت آن نسبت به پرداخت بیمه آزاد  چقدر است؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما مشمول بیمه اجباری میباشید و نمی توانید بیمه حرف و مشاغل آزاد پرداخت نمایید .

پس از دریافت کدکارگاهی از شعبه تامین اجتماعی محدوده فروشگاه و اخذ شماره بیمه جهت کارکنان میتوانید وفق حداقل دستمزد روزانه شورایعالی در سال ۹۷ که برابر ۳۷۰۴۲۳ ریال میباشد تا حداکثر ۷ برابر آن با توجه به نوع شغل شاغلین اقدام نمایید

 . عدد مذکور در ماه ۳۰ روزه در ۳۰ و در ماههای ۳۱ روزه در ۳۱ ضرب میشود و ۲۰٪ حق بیمه سهم کارفرما ، ۳٪ بیکاری سهم کارفرما و ۷٪ سهم بیمه شده میباشد. که جمعا با حداقل دستمزد در نظر بگیریم حدود ۳۳۵ هزارتومان در ماه برای شاغلین عادی میشود.