در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام.آیا بیمه حوادث راننده دیه حادثه ای را که شخص خودش مسبب آن بوده را می دهد؟

مثلا اگه خودم سر بخورم یا خودم بزنم پامو بشکونم دیه را می دهند؟ یا حتما باید حادثه دو طرفه باشد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
جناب علیرضا سوالاتون کم کم داره جهت دار میشه تمام خساراتی که با راننده مسبب حادثه وارد میشه رو جیران میکنه چه در اثر تصادف باشه چه دراثر واژگونی .
اما در صورت اثبات عمد مسبب حادثه تمام خسارت دریافتی باید به بیمه گر مستر  بشه و مجازات کیفری هم بدنبال داره