در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام
در حوادث رانندگی که خود راننده مقصر است و بیمه نامه برای سال صفحاتی باشد، چطور میتوان هزینه های پزشکی را دریافت نمود؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بیمه هزینه های پزشکی رو مستقیم به شما پرداخت نمیکن بلکه از اون بیمه نامه شما از قبل درصدیش به حساب وزارت بهداشت واریز میشه و مراکز درمانی موظف هستن تمام مسدومان حوادث رانندگی را بصورت رایگان مداوا کنند و حتی در بیمارستان های خصوصی نیز تا وقتی که مسدوم حالت عمومیش ثابت بشه باید بصورت رایگان مداوا بشه و بعد ار ان اگر شخص خودش مایل باشه اونجا بمون مابه التفاوت رو خودش پرداخت خواهد کرد