در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از سایت خوبتون

من سرنشین تاکسی بودم که در ابان ۹۴ با تریلی و لکسوز تصادف کردم و رانندگان تریلی و لکسوز به میزان ۵۰ درصد هر کدام مقصر شدند و در مرداد ۹۶ دادگاه دیه رو ابلاغ کرد ولی به دلیل شکایت خسارت ضررو زیان مادی و معنوی هنوز احکام اجرایی نرفته گویا بایستی دادگاه تجدید نظر باید بره و بعد رای قطعی انجام میشه دیه من به امسال حدود ۳۷۵ میلیون شده ایا دیه من به سال ۹۴ یا ۹۵ یا ۹۶ یا ۹۷ می باشد؟ایا بیمه درصد افزایش سال به من می دهد یا شخص باید بدهد؟بیمه از این دیه تا چه سقفی به من می دهد؟مبلغ بیشتر از سقف بیمه رو چه کسی می پردازد؟ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرروی سلامتی برای شما سرکار نگین خاتون

دیه یوم الاَداست و هر سالی که پرراخت بشه به نرخ دیه همون سال پرداخت میشه .

مستند به ماده ۱۳ قانون بیمه پرداخت خسارت اگر بیشتر از سقف تعهدات بیمه گر باشد ، بیمه گر موظف به پرداخت آن میباشد و بعدا از صندوق تامین دریافت میکند. پس شما نباید به صندوق معرفی بشید .