در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

ایا در تصادفات در صورت داشتن بیمه تامین اجتماعی که در هنگام حادث کمک هزینه دوران درمان را پرداخت میکند ایا باز میتواند شکایت کند وهزینه دوران بیکاری بگیرد یا هزینه رفت وامد به دکتر وبیمارستان را بخواهد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

در ابتدا عرض میکنم ، هزینه های پزشکی در تصادفات رایگان است  .در ادامه معالجات و طول درمان مبتوانید از مزایای بیمارستان های تامین اجتماعی و دفترچه درمانی استفاده کنید . در انتها باستناد مادتین۲و۳۵ قانون بیمه ثالث ۹۵ با تقدیم لایحه در دادگاه علاوه بر دیات ،هزینه های درمانی را نیز دریافت کنید