در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام
در صورتیکه فردی با نظر پزشک معالج با یک روز بستری و سه روز استراحت پزشکی (شامل روز مراجعه به پزشک و بستری) به مرخصی استعلاجی اعزام گردد، پرداخت حقوق این سه روز با کارفرما بوده یا با سازمان بیمه تامین اجتماعی؟ آیا مبلغ حقوق بر اساس قانون دو سوم حقوق (برای کسانی که افرادی تحت تکفل ندارند) و سه چهارم (برای کسانی که افرادی تحت تکفل دارند) محاسبه خواهد شد یا شرایط متفاوتی خواهند داشت؟
2 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام وفق مقررات سازمان تامین اجتماعی در صورتی که شروع بیماری با بستری در بیمارستان آغاز گردد غرامت دستمزد از روز اول تا انتهای بیماری با سازمان تامین اجتماعی می باشد