در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (140 امتیاز)
تیرماه جاری از 4 روز مرخصی استعلاجی به صورت سرپایی استفاده کرده ام ،نه بستری بوده ام و نه نوع بیماری شغلی میباشد .بیمه سابقه 4 روز را لحاظ و مزد یک روز را پرداخت و در اعتراض من اذعان داشت که باید مزد 3 روز را از کارفرما طلب کنی ، کارفرما هم زیر بار نمیرود

لطفا راهنمایی فرمائید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت حقوق ایام مرخصی استعلاجی بر عهده تامین اجتماعی است و کارفرما تکلیفی به پرداخت مزد ایام استعلاجی ندارند. بخصوص آنکه شعبه بیمه سابقه 4 روز شما را لحاظ کرده است.