در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
چند بار در سال میتوان از مرخصی کمتر از ۳ روز استفاده کرد و اگر در طی چند نوبت در یک سال مرخصی استعلاجی زیر ۳ روز و در مجموع بیش از ۳ روز استعلاجی گرفته باشیم از نظر سابقه بیمه مشکلی دارد یا خیر و سقف آن چند روز است
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما اگر سه روز یا کمتر استعلاجی اراعه نمایید تامین اجتماعی موظف است حق بیمه شما رو واریز نماید اما باید مراحل تاییدیه استراحت رووانجام بدهید