در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
یکی از کارگرها از تاریخ 6 اردیبهشت تا کنون یعنی 4 ماه بدلیل حادثه در کارگاه در حال استراحت پزشکی میباشد که گزارش حادثه از طرف شرکت به تامین اجتماعی ارسال شد

برای گرفتن حقوق از بیمه باید چه اقداماتی انجام دهد و این که آیا شرکت هم باید به جز گزارش کارگاهی کار دیگری هم انجام میداد یا نیازی نیست.

و این که محدودیت زمانی وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اولا از روز حادثه به بعد حق بیمه برایتان واریز نشده باشد وباید با داشتن استراحت پزشکی به واحد امور بیمه شدگان مراجعه نمایید تا طی صدور فرمی شما رو به درمانگاه تامین اجتماعی معرفی نمایند وبعد از تایید کردن استراحت پزشکی به شعبه مراجعه کنید تا مراحل پرداخت مبلغ استراحت پزشکی و ایجاد سابقه مدت استراحت پزشکی رو انجام دهند