در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (870 امتیاز)
سلام من سال دیگه باید پلاتین پام رو خارج کنم و برای همین باید مرخصی بگیرم.ولی کارفرما بهم ساعتی حقوق میده و در لیست بیمه هم میزان حقوقی که در یک روز کار می کنم می نویسد.
با عنایت به این که بعد از عمل جراحی نیازمند استراحت هستم و نمی تونم کار کنم و چون ساعتی کار هستم از حقوق خبری نیست آیا می توانم از سازمان تامین اجتماعی پولی چیزی دریافت کنم؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

استفاده از غرامت دستمزد ایام بیماری یا عمل جراحی توسط شما متناسب با سابقه پرداخت حق بیمه و روزهای کارکرد منظور شده در لیست حق بیمه در ۳ ماه آخر خواهد بود .